Ejendomsmægler i Gentofte: Hav styr på forsikringer

Ejendomsmægler i Gentofte: Hav styr på forsikringer
ejendomsmægler gentofte tilbud

Det kan være svært nok at finde en ejendomsmægler, som, man synes, man matcher med. Men der er bare så meget andet, man også skal have styr på, når man sælger eller køber en bolig. Det handler om at have styr på papirerne og ikke mindst forsikringerne.

Hvis du skal sælge din bolig igennem en ejendomsmægler i Gentofte, så er du allerede godt på vej, i og med du vælger en lokal ejendomsmægler. Er din bolig derfor i Gentofte eller nærområdet, så sørg for, at din ejendomsmægler er kendt i dette lokalområde. Så ved han alt om priserne i netop dette område, og om hvordan disse bør fastsættes.

Find en ejendomsmægler i Gentofte, som du har en god kemi med

En ejendomsmægler i Gentofte skal selvfølgelig fastsætte prisen for husets værdi, men der er også meget andet, som du sammen med ejendomsmægleren skal kommunikere om. Find derfor en ejendomsmægler, som du har en god kemi med, da der kan opstå mange samtaler frem og tilbage omkring huset og eventuelle købere.

En god ejendomsmægler Gentofte vil komme med en fair og ordentlig pris, som passer til Gentoftes boligpriser. Det nytter ikke noget, at huset får en alt for høj vurdering. Så kan den gå hen at have mange måneders liggetid, og man derfor skal ind og justere prisen.  

Alt dette kan man selvfølgelig tale med sin ejendomsmægler om, således prisen er skarp og passer til jeres ønsker og behov. For nogle er det fint at slå lidt af prisen, hvis den så er solgt med en lav liggetid, mens andre er nødsaget til at få en lidt højere pris. Det handler meget om ens private økonomi.

Find svar på, hvilke forsikringer der er alfa og omega under hussalg og -køb

Sideløbende med samarbejdet med ejendomsmægleren er det også vigtigt, at du har styr på dine forsikringer, hvis der sker noget under salget, eller der opdages skjulte fejl efter salget. Du kan eksempelvis som sælger have stor nytte af en sælgeransvarsforsikring, som kan hjælpe dig, hvis der opstår uenigheder omkring, hvorvidt du skal hæfte for nogle fejl i boligen.

Derudover vil en ejerskifteforsikring være fordelagtig for dit vedkommende, der skal til at købe en bolig. Med en ejerskifteforsikring sørges der nemlig for, at du som køber ikke skal hæfte for skjulte fejl og mangler ved boligen.   

Hvis man sælger en bolig for at købe en ny, så kan det også være nødvendigt at lave en ny aftale omkring en husforsikring. Husk at din have også lige skal gås efter inden et salg. Har du brug for et firma til træfældning, så anbefaler vi, at du bestiller 3 gratis tilbud på opgaven.