3 slags forsikringer du bør have

3 slags forsikringer du bør have

I dagens Danmark kan vi tegne en masse forskellige forsikringer for at passe bedre på os selv og vores kære. Hvilke er dog de vigtigste? Det kan du læse meget mere om her i artiklen nedenfor! 

Sundhedsforsikring 

Dette er en meget bred forsikring, som dækker lidt af hvert! Oftest kan du få tilskud fra din sundhedsforsikring i forbindelse med køb af medicin. Dette er dog oftest ikke en særlig stor udskrivning for de fleste, som meget andet er. Det er nemlig dyrt eksempelvis at gå til kiropraktor, psykolog eller lignende. Dette er ikke gratis i vores samfund – selvom man måske skulle tro det. 

Samtidig kan det være svært nødvendigt at komme en tur til enten kiropraktor, psykolog, diætist, fysioterapeut eller noget helt andet. Det kan ligefrem være altafgørende for både din – og din families – velbefindende. Det er specielt hér, at en sundhedsforsikring kan være til nyttig brug. 

Ved de fleste forsikringsselskaber kan du også få rådgivning – og nogle steder kan du endda få denne rådgivning 24 timer i døgnet. Dette giver hurtigt en støtte, som ikke kan måle sig i penge. 

Tab af erhvervsevne 

Det kan også være en meget god idé at overveje at tegne en forsikring, som kan hjælpe dig i tilfælde af, at du oplever tab af erhvervsevne. Nogle forsikringsselskaber tilbyder faktisk helt op til 100% løndækning. 

Det kan nemlig være et stort økonomisk problem for mange familier, hvis uheldet er ude. Hvis du og din partner eksempelvis har investering i egen bolig, kan tab af erhvervsevne for en af jer resultere i, at I må sælge boligen og måske opleve et stort økonomisk tab. Har I derimod tegnet en forsikring, som kan hjælpe jer, kan I fortsat beholde boligen – hvilket i sidste ende kan være økonomisk fordelagtigt. 

Selvom hvis din erhvervsevne kun nedsættes med 50% i en periode, kan en forsikring pris matche din løn, så du og din familie ikke behøver at komme i økonomiske problemer i løbet af et eventuelt sygdomsforløb. 

Ulykkesforsikring 

Den sidste forsikring, som vi vil fremhæve her i denne artikel, er en ulykkesforsikring. Det kan nemlig ende med at blive en meget stor udskrivning, hvis du kører galt eller på anden vis kommer galt af sted og får varige mén. Samtidig får din familie økonomisk hjælp, hvis du i værste tilfælde dør. Det kan være svært at tegne forsikringer som disse, men det kan bestemt være ubehaget værd, hvis tilfældet er ude. 

0 Comments on “3 slags forsikringer du bør have